Totaalaannemer binnen de industrie

We build trust

Over ons

Wij zijn een specialist in industriële projecten in zowel ‘greenfield’ als ‘brownfield’ omgevingen. Wij zijn in staat om de meest uitdagende en complexe projecten op zowel technisch- als planningsgebied succesvol te realiseren. Een hoge mate van veiligheid en kwaliteit is essentieel om te werken in onze branche.

Wij zijn Ballast Nedam Industriebouw.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Bekijk video

Wat betekent dit voor onze klanten?

Door onze in-house disciplines aangevuld met engineering capaciteiten zijn we in staat om klanten volledig te ontzorgen. Ongeacht de grootte of complexiteit van de vraag. Van kleinschalige renovaties en optimalisaties, tot volledige (grootschalige) nieuwbouw projecten. In zowel “greenfield” als “brownfield” omgevingen.

Het karakter van Ballast Nedam Industriebouw

Industriebouw is een project gedreven organisatie. Dit betekent dat wij niet alleen focussen op onderhoudscontracten, maar volledig gespecialiseerd zijn in het realiseren van totaalprojecten. Zo kunnen wij onze volledige aandacht richten op totaaloplossingen voor elk gewenst project. 

Vanuit zowel Ballast Nedam Industriebouw als daarbuiten trekken wij mensen met kennis en expertise aan op het gebied van Industriebouw. Zo hebben wij een specialisme kunnen ontplooien binnen het bedrijf.