Ons DNA maakt het bedrijf uniek

We build trust

Kernwaarden

Onze kernwaarden leggen uit wie wij zijn en waar wij voor staan. Zo weten onze klanten ook wat ze kunnen verwachten van ons. 
 • Samen industriebouw

  Bij ons mag je zijn wie je bent. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact met elkaar te hebben en hechten veel waarde aan het “wij-gevoel”. Familiair, collegiaal, sociaal en betrokken zijn enkele kernwoorden die onze samen-cultuur omschrijven. Op onze projecten hanteren wij onze “één project, één resultaat” filosofie, waarbij we kijken naar het resultaat van ons project als geheel. Wij zijn één Ballast Nedam Industriebouw. Dit is essentieel voor ons succes.

 • Zorgen voor elkaar en veilig naar huis

  Veiligheid is voor ons een way of life en geldt als belangrijkste criterium voor een goede en succesvolle uitvoering van ons werk. Het zit in onze genen en wij doen hier nooit concessies aan.

 • Sturen op talent maakt ons sterker

  Wij sturen op de talenten van onze medewerkers. Wij geloven dat doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt jou in je kracht zet en ons alleen maar sterker maakt. Gelukkige medewerkers leiden tot succesvolle projecten, tevreden klanten én zorgt voor langere dienstverbanden. Een absolute win-win.

 • We houden het simpel

  Door het simpel te houden kunnen we ons volledig richten op ons primaire proces: multidisciplinair (ver) bouwen in de industrie. Alle aspecten van onze bedrijfsvoering zijn lean en mean ingericht waardoor we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Door deze flexibiliteit en efficiëntie zijn wij in staat om zelfs de meest complexe projecten simpel te maken en tot een goed einde te brengen.

 • Morgen beginnen, gisteren klaar

  De Rotterdamse “niet lullen- maar poetsen” mentaliteit is voelbaar op al onze projecten. Wij zijn doeners; daadkrachtig, proactief en oplossingsgericht. We weten waar we het over hebben en houden van ons vak. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de klantbehoefte en hoogwaardige kwaliteit afleveren.

 • Afspraak is afspraak

  Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Duidelijk, eerlijk, open en oprecht. ‘Nee’ zeggen is ook een antwoord en we zullen dit doen indien nodig.