Ons DNA maakt het bedrijf uniek

We build trust

Ambities

Wij hebben vijf strategische pijlers waarop onze ambities zijn vorm gegeven. Met elkaar zorgen wij er voor dat deze verankerd blijven in onze dagelijkse activiteiten.

1. Familiegevoel vasthouden

Samen industriebouw is onze belangrijkste kracht en hoewel we de komende jaren verder willen groeien is onze grootste ambitie dit familiegevoel ook bij groei vast te houden. Wij willen dat onze medewerkers het naar hun zin hebben in hun werk en dat we, naast hard werken, ook plezier met elkaar hebben.

2. LTI-vrij

Wij streven naar een ongevalsvrij Ballast Nedam Industriebouw. Dit lukt ons omdat veiligheid voor onze medewerkers een “way of life” is en wij continu aandacht besteden aan veilig werken. Behalve veiligheid willen we ons werk ook zo duurzaam en verantwoord mogelijk uitvoeren voor de samenleving en de omgeving. Om die reden is ook MVO onderdeel van onze bedrijfsvoering.

3. De ideale werkgever

Wij willen de ideale werkgever zijn, zowel voor onze huidige als voor onze potentiële medewerkers omdat we ervan overtuigd zijn dat dit resulteert in succesvolle projecten en tevreden klanten.

4. Sterke klant- en partnerrelaties

Sterke klant- en partnerrelaties zijn essentieel voor ons voortbestaan. Wij vinden het belangrijk om open en eerlijke relaties met hen aan te gaan op basis van vertrouwen, samenwerking en gelijkwaardigheid. Onze kernwaarden vormen te allen tijden het uitgangspunt in deze samenwerking en zorgen voor een vaste klantenkring die ons weet te vinden en sterke en langdurige relaties met onze partners.

5. Continuïteit

Een belangrijke pijler waar wij ons op richten is het waarborgen van de continuïteit van onze organisatie. Wij willen niet alleen nu succesvol zijn, maar dit ook blijven in de komende decennia. Dit doen we door voor een redelijke prijs winst te maken (financieel gezond blijven), maar ook door aandacht te hebben voor de dag van morgen. Innovatie, digitalisering en gebruik maken van nieuwe technologieën staan daarom hoog op onze agenda. Zo blijven wij ons onderscheiden van onze concurrenten en zorgen we ervoor dat iedereen bij ons zijn pensioen kan en wil halen.