Ons DNA maakt het bedrijf uniek

We build trust

Missie & Visie

Gezamenlijk hebben wij onze missie, visie en kernwaarden in kaart gebracht. Vanuit die gedachte hebben wij onze ambities vorm gegeven. Deze onderleggers gebruiken wij in onze samenwerking en bedrijfsvoering. Want, in de Industriebouw worden technische topprestaties geleverd!

Missie

Samen maken wij het onmogelijke mogelijk binnen de olie-, gas-, (private) energie- en (petro)chemische industriebouw.

Samenwerking is de sleutel van ons succes en vormt de basis van de relatie die wij hebben met onze stakeholders.  De kracht van Ballast Nedam Industriebouw is onze jarenlange kennis en ervaring binnen de markt in combinatie met onze bedrijfscultuur welke zich kenmerkt door samenwerking, vertrouwen, daadkracht en flexibiliteit. We houden het simpel, doen wat we zeggen en weten waar we het over hebben.

Wij zijn de grootste multidisciplinaire dienstverlener in de industriebouw van West Europa.

Visie

Samen Industriebouw

Samen met onze partners en onze multidisciplinaire teams bouwen wij aan complexe, toonaangevende oplossingen voor onze klanten. Wij zijn trots op onze succesformule en willen het familiegevoel houden zoals het is.

Wij willen de ideale werkgever zijn en blijven. Hier mag je jezelf zijn, doen waar je goed in bent. Voor onze klanten, partners en overige stakeholders willen we niet alleen de beste partij zijn, maar ook de veiligste. Stabiel en financieel gezond met een vaste klantenkring die ons weet te vinden waardoor continuïteit ontstaat. Wij nodigen iedereen uit om samen met ons hieraan mee te bouwen.