Safety is a way of life

Veiligheid

Voor Ballast Nedam Industriebouw heeft veiligheid de allerhoogste prioriteit. De veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten, partners en alle andere stakeholders zijn dé kritische succesfactoren van onze bedrijfsvoering. Wij zijn gecertificeerd conform VCA-petrochemie en acteren daarmee op het hoogste veiligheidsniveau. De combinatie van VCA-P en onze ISO9001-certificering zorgt voor een continue verbetering van onze veiligheidsprestaties.

Werkvoorbereiders, uitvoerders, timmermannen, kwaliteitsmedewerkers of projectleiders. Wie bij ons werkt, kan rekenen op een werkgever die veilige werkomstandigheden serieus neemt. Veilig werken is de belangrijkste voorwaarde voor een goede en succesvolle uitvoering van onze projecten. Vanaf de calculatie tot en met de uitvoering en oplevering.

Bas Ballast

Onze veiligheidsmascotte!

Klik hier

Voor onze klanten, partners en overige stakeholders willen we niet alleen de beste, maar ook de veiligste partij zijn. Vanaf ons hoofdkantoor in de Botlek ondersteunt ons HSE-management de organisatie met hun expertise. Op onze projecten ondersteunen HSE-coördinatoren de projectteams en tillen ze het veiligheidsbewustzijn naar een nog hoger niveau.

Artikel Europoort Kringen

De een staat nog aan het begin van haar loopbaan, de ander is al tientallen jaren actief in het vakgebied en ziet zijn pensioendatum naderen. Allebei zijn zij gegrepen door het vakgebied en de functie van HSE-manager. Hoe werken deze twee generaties samen?

Klik hier
Wij zijn trots op onze veiligheidsprestaties en geloven dat het vieren van successen belangrijk is. Dit verhoogt de motivatie en het werkplezier en vormt de basis voor nieuwe successen en betere prestaties. Daarom besteden wij niet alleen aandacht aan wat we leren, maar ook aan de successen die wij met elkaar behalen. Denk aan een veiligheidspluim voor uitmuntende veiligheidsprestaties, het vieren van ongevalsvrije uren en een maandelijkse nieuwsbrief waarin we succesverhalen delen met de hele organisatie.