Specialisme in industriebouw

Hands-on mentaliteit kenmerkend

Expertises

Ballast Nedam Industriebouw heeft meerdere disciplines. Met het toevoegen van de disciplines Mechanisch en E&I naast de bestaande Civiele discipline is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd multidisciplinaire aannemer dat in staat is om totaaloplossingen te bieden voor de industriële markt. Van kleinschalige renovaties en optimalisaties, tot volledige (grootschalige) nieuwbouw projecten, in zowel “greenfield” als “brownfield” omgevingen.

Sinds enkele jaren maakt Ballast Nedam International Product Management (IPM) onderdeel uit van Ballast Nedam Industriebouw. Deze afdeling is volledig gespecialiseerd in de (ver)bouw en het onderhoud van tankstations voor traditionele brandstoffen, LNG, CNG en waterstof.

  • Civiel

  • Een BNI werknemer aan het lassen in de loods

    Mechanisch

  • Twee BNI werknemers aan het werk bij een elektriciteitskast

    E&I

Onderscheidend vermogen

Wat Ballast Nedam Industriebouw onderscheidt in de markt is dat wij werken met eigen ploegen en mensen die de werken uitvoeren. Deze samenhang van expertise maximaliseert probleemoplossende capaciteiten en garandeert het veilig en optimaal realiseren van ieder project.

Veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en het leveren van een hoge kwaliteitsstandaard tegen lage kosten zijn essentiële waarden die bijdragen aan de realisatie. Dit, in combinatie met jarenlange ervaring en kennis, stelt hen in staat om elk project tot een goed einde te brengen.