Wie wij zijn

Totaalaannemer binnen de industrie
In 2013 is het strategisch besluit genomen om een business unit met de focus op de industrie als een apart bedrijfsonderdeel  neer te zetten binnen de bestaande infra organisatie. De visie hierachter was om een specialist in industriële projecten voor de West-Europese markt te creëren, dat in staat is om uitdagende industriële projecten (zowel op technisch- als planningsgebied)  te realiseren, waarbij een hoge mate van veiligheid en kwaliteit essentieel is om te werken in bestaande- en in bedrijf zijnde installaties.

Na de overname door de Renaissance Groep in 2015 is er besloten om Ballast Nedam Industriebouw als een zelfstandige B.V. met een eigen raad van bestuur neer te zetten. Dat een sterke band heeft met Renaissance Heavy Industries,  het industriële aannemersbedrijf binnen de Renaissance Groep. Met het toevoegen van de disciplines Mechanisch en E&I naast de bestaande Civiele discipline is Ballast Nedam Industriebouw uitgegroeid tot een gerenommeerd multidisciplinaire  aannemer dat in staat is om totaal oplossingen te bieden voor de industriële markt.

Wat betekent dit voor u?
Wij zijn een project gedreven organisatie. Dit betekent dat wij niet focussen op onderhoudscontracten, maar volledig gespecialiseerd zijn in het realiseren van totaalprojecten. Zo kunnen wij onze volledige aandacht richten op totaal oplossingen voor elk gewenst project. Door onze in-house disciplines aangevuld met engineering capaciteiten zijn we in staat om klanten volledig te ontzorgen. Ongeacht de grootte of complexiteit van de vraag. Van kleinschalige renovaties en optimalisaties, tot volledige (grootschalige) nieuwbouw projecten. In zowel “green field” als “brown field” omgevingen.

Veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en het leveren van een hoge kwaliteitsstandaard tegen lage kosten zijn essentiële waarden voor ons bedrijf die bijdragen aan de realisatie. Dit, in combinatie met onze jarenlange ervaring en kennis stelt ons in staat elk project tot een goed einde te brengen.