Waarom werken bij Ballast Nedam?

Betrokken
We zijn sociaal, gedreven en voelen ons verbonden met onze relaties.

Vitaal
Onze mensen zijn de belangrijkste succesfactor in onze branche. Een gezonde, veilige en gemotiveerde werkomgeving is een prioriteit.

Respectvol
We waarderen en respecteren elkaar en elkaars kennis en vaardigheden en handelen daarnaar.

Loyaal
We zijn open, transparant en eerlijk in onze relaties. We werken samen, nemen verantwoordelijkheid en zijn consequent.

Trots
We zijn trots op hoe we (samen) werken en waarde creëren door duurzame kwaliteit voor nu en later te realiseren.

De oplossingen
We begrijpen de complexe uitdagingen en belangen van onze klanten en bieden innovatieve en duurzame oplossingen. We geven blijk van moed en doortastendheid.

Kansen voor starters

Wij geloven in doorstroming en vinden starters belangrijk voor onze organisatie. Onze interne opleidings- en ontwikkelingsprogramma's richten zich op het verbeteren van hun persoonlijke en professionele vaardigheden binnen een werkomgeving.

 

Onze opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s staan open voor nieuwe medewerkers met een hbo- of universitaire opleiding op het gebied van civiele techniek of bouwkunde, finance of (technische) bedrijfskunde.

 

Voor studenten die op zoek zijn naar een kans om tijdens hun studie praktijkervaring op te doen, biedt Ballast Nedam jaarlijks (afstudeer)stages aan binnen de hele organisatie en op verschillende niveaus. We willen je graag ontmoeten!

Wil je ook deel gaan uitmaken van de BN Industriebouw-familie?

Naast de eerdergenoemde starters, bieden wij uitdagende kansen en vacatures voor ervaren kandidaten uit verschillende disciplines binnen de industrie. 

Neem contact op met onze HR-afdeling in Rotterdam Botlek:
(Cindy van Dijk 010 - 235 01 11)